avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... contract imprumut la notar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

contract imprumut la notar

Am imprumutat un amic prin contract de imprumut la notar,si termenul de returnare a imprumutui a trecut si nu mai imi raspunde la telefon si nici nu mai dau de el.In contract scrie ca in cazul in care nu-mi restituie citez:(In cazul in care nu voi restitui suma imprumutata la termenul stabilit in contract declar ca sunt de acord ca imprumutatoarea sa procedeze la executare silita,fara punere in intarziere si somatii si fara obtinerea unei hotariri judecatoresti,putand sa ma urmareasca in orice bunuri ale mele,mobile sau imobile.Deasemenea mai declar ca ma oblig sa comunic mostenitorilor mei ca am primit in intregime suma de....)
ce as putea sa fac acum?pe cine trebuie sa contactez?si mai e o problema nici nu stiu daca mai e in tara ori daca are un servici?va multumesc pt.ajutor
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:41, 3 Februarie 2012
bine am inteles acest aspect,dar nu exista nici o portita,alta decat executarea,ma refer la cazul Oana Zavoranu,alta cale nu este,ca tot inselaciune poate fi,credeti ca daca consult un avocat acum mi-ar putea recomanda ceva,ma refer sa-l dau in instanta,sa faca puscarie daca nu vrea sa plateasca???
Nu ati inteles.
Trebuia sa consultati un avocat mai inainte de a da imprumutul la notar.
Acum puteti consulta un avocat doar pentru motivul de a va limita pierderile si sa fiti bine informata.De asemenea, mai puteti consulta un avocat pentru a nu va pierde definitv dreptul de a primi inapoi...impumutul dat...
Ideea este ca degeaba aveti un titlu executoriu, un act notarial perfect legal...
Acesta este lucrul pe care trebuie sa il intelegeti.

Inselaciune nu este...si daca vreti sa consultati un avocat din acest motiv, pentru a face o plangere penala pentru inselaciune, va recomand sa stati acasa si sa va tineti banii in buzunar...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumuturi bani, recuperare BACOS BACOS Daca ai imprumutat o suma de bani unei persoane pe baza de contract notarial unde este stipulat ca > in cazul nerestituirii imprumutului la termenul ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut claudia violeta claudia violeta am imprumutat unei persoane o suma de bani si am incheiat un contract de imprumut prin notariat. precizez ca notariatul se afla in localitatea unde locuiesc ... (vezi toată discuția)
Procedura de investire cu formula executorie a unui contract de imprumut autentificat la notar ioana_comsa213 ioana_comsa213 Buna seara, Va rog, spuneti-mi cum se procedeaza pentru investirea cu formula executorie a unui contract de imprumut. Ce costuri sunt pentru ducerea la ... (vezi toată discuția)