avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Respinge exceptia autoritatii de lucru judecat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Respinge exceptia autoritatii de lucru judecat

Salutare, am o mare dilema si cateva intrebari,oare mai avem justitie? oare judecatori mai citesc dosare?

am o hotarare definitiva si irevocabila pronuntata de o instanta civila a unui judet, dotararea face obiectul unui dosar care a durat 5 ani,eu am avut calitatea de parat.
mai am o rezolutie a unui dosar penal in care eu am fost invinuit,si in care sa terminat cu neinceperea urmariri penale ,

acum reclamantul a intentat un nou dosar care are ca obiect ca si primul in care am definitiva, am depus la dosar cerere respingerea cereri reclamantului cu EXCEPTIA AUTORITATI DE LUCRU JUDECAT.
Instanta:Respinge exceptis autoritatii de lucru judecat ca neantemeiata.
Acorda un nou termen.in vederea continuarii judecatii.
Cu recurs odata cu fondul.

1. Ce este de facut in aceasta situatie???#-o:stunned:
2. un denunt calomnios este ok??

Multumesc anticipat
Stimat domn,

În mod clar puteți să vă combateți adversarul cu propriile sale afirmații. Îl veți pune într-o situație imposibilă.

Totuși, vă rog să mă înțelegeți, nu vă pot da sfaturi despre armele procesuale pe care le puteți utiliza, precum și despre valoarea lor probatorie, într-o cauză necunoscută în mare parte, mie. Ar fi neprofesionist.

Cu stimă.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 163(1)se poate ???? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN In cazul in care se inchieie in aceasi zi,la acelasi notar, 2 promisiuni bilaterale de vanzare cumparare si totodata o procura speciala prin care promitentul ... (vezi toată discuția)
Plangere penala BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Salutare tuturor, o mare intrebare!IN CAZUL IN CARE INSTANTA CIVILA PRONUNTA O HOTARARE DEFINITIVA SI IREVOCABILA reclamantul mai are voie sa chieme in ... (vezi toată discuția)
La ce infractiune se pot incadra afirmatiile mincinoase dintr-o actiune de chemare in judecata Mirrella P. Mirrella P. Daca plangerea sau denuntul care descriu fapte nereale sunt clar reglementate penal prin infractiunea de inducere in eroare a organelor judiciare, actiunea de ... (vezi toată discuția)