Motivatia instantei cum ca s-a produs o mica suferinta si ca inculpatul era in stare de necesitate mi se pare absolut puerila, dar mai ales neprofesionista si nelegala.
Dvs ce parere aveti ?
De ce vi se pare puerila? Existenta legitimei aparari si starii de necesitate in orice sistem de drept vi se pare puerila? Este o decizie corecta a instantei, cel caruia i s-a furat telefonul a actionat in stare de necesitate pt apararea propriilor bunuri.
Daca se savarseste o infractiune impotriva dvs vi se pare corect sa nu aveti dreptul sa va aparati de frica sa nu fiti condamnat tot dvs?
L-a lovit doar cu un pumn pt a isi apara bunul, nu a depasit cu nimic limitele legii, starea de necesitate inlaturand caracterul penal al faptei, in consecinta nu s-a savarsit nicio infractiune.
Justitia romana nu a pedepsit aceeasi fapta de doua ori ci ma mir ca justitia romana a permis ca acest caz sa ajunga pana in instanta.
Cel care a furat trebuia sa ii multumeasca procurorului pt ca a primit o amenda atat de mica si nu a intrat in inchisoare in loc sa depuna plangere impotriva celui de la care a furat.
Aparent infractorii isi bat joc de victime si dupa ce savarsesc infractiunea, pe sistemul "eu fur si tot eu te dau in judecata".