avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intampinare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intampinare

Buna ziua

va rog sa imi spuneti si mie cum pot depune o intampinare si cum pot afala si legaliza o decizie in cadrul unei Curti de Apel,in conditiile in care nu au judecator de serviciu si nu ai cui depune o cerere in acest sens.singurele care au puterea de decizie sunt cele de la arhiva.

va multumesc
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 02:04, 11 Februarie 2012
Pai adresati chiar acolo cererea de care aveti nevoie. Vorbiti cu doamnele de-acolo, va vor indruma cum sa procedati. Cererea o adresati institutiei (judecatorie, Tribunal), o inregistrati si intrebati cum trebuie sa procedati mai departe.
Succes!
atat intampinarea cat si cererea pentru legalizare o puteti depune si prin posta.Cererea de legalizare trebuie sa fie insotita de timbrajul corespunzator
La arhiva Curtii de Apel exista registratura.
Acolo depuneti si intampinarea cat si cererea de legalizare a hotararii de care aveti nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primesc hotararea prin posta de la curtea de apel? Mihaitzu Mihaitzu Am dat Casa de Pensii in judecata ,am castigat ,am primit acasa prin posta faptul ca am castigat la judecatorie ! Mai tarziu ei au facut apel iar atunci ... (vezi toată discuția)
Punere in aplicare hotarare custodie comuna stefan_71 stefan_71 Buna Dimineata! Va rog sa ma indrumati cum sa procedez pentru a intra cat mai repede in posesia Hotararii judecatoresti in cazul custodiei comune a fiului ... (vezi toată discuția)
Solutie proces, pasi de urmat nemmy nemmy buna ziua.am dat in judecata unitatea in care lucrez pt niste drepturi salariale.in prima instanta am castigat la tribunalul dolj, iar unitatea a facut recurs ... (vezi toată discuția)