avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Meseria de administator imobile
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Meseria de administator imobile

Buna ziua

Urmez un curs pt obtinerea atestatului de administrator imobile . Pot sa-mi constitui firma mea sau pot fi doar angajat ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:41, 8 Februarie 2012
Va puteti constitui atat propria firma cat si varianta unui pfa.
Dupa obtinerea atestatului de prestare a responsabilitatii de administrator de imobil analizati cu responsabilitate obligatiile fiscale distincte aferente fiecarei forme de prestare a activitatii si optati pentru varianta care corespunde intereselor dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Putem angaja un pfa cu certificat de calificare fara atestat? Costica33 Costica33 La asociatia noastra de proprietari dorim sa angajam un domn care are certificat de calificare insa nu are atestat de administrator. Putem face asta? El zice ... (vezi toată discuția)
Firma administrare imobile Almaris Almaris Dupa discutii cu avocati, contabili, persoane care au SRL-uri am ramas tot cu nedumeriri legate de urmatoarele aspecte. Intentionez sa infiintez un SRL cu ... (vezi toată discuția)
Firma sau pfa administrare imobile Ionel Manolache Ionel Manolache 1.Doresc sa aflu daca pentru a infiinta o firma de administrare imobile CAEN 6823 sunt restrictii legislative pentru actionari. Daca raspunsul este da, care ... (vezi toată discuția)