avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... CERTSING prelungire vreau pareri specializate
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

CERTSING prelungire vreau pareri specializate

am instalat internet explorer la cererea lor, eu folosesc mozila asa m am obisnuit si atentie surpriza INTERNET EXPLORER nu mi recunoaste TOCHEN nu mi cere parola am pierdut 12 ore ca sa constat avand un alt laptop care foloseste si mozila si internet explorer ca deschizand linlul lui CERTSING de prelungire cu MOZILA ma intreaba parola la TOKEN, dar cu internet explorer nu in acest caz am pierdut TERMENUL de prelungire? CINE a mai facut prelungire ii recomnad sa o cafa si cu 10 zile mai dvrema sa nu aiba surprize, ce ciudata INTERNET EXPLORE nu recunoaste TOKENUL si MOZILA da !
Cel mai recent răspuns: malina_g , utilizator 18:47, 13 Iunie 2012
de curand eu si colega mea ne-am prelungit certificatul la certsign. da.
mi-ar fi convenit sa nu fie nevoie sa depunem alte documente, ca mai pierzi timp si cu alea. insa legea semnaturii electronice presupune urmarirea unor pasi specifici care genereaza anumite dificultati, dar daca urmezi ghidurile cu atentie, ajungi unde trebuie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare d112 zita74 zita74 Buna seara! Poate v-ati confruntat si voi cu aceasta problema nu reusesc sa intru , sa ma autentific pe ANAF la partea \"sign in\". Mentionez ca incerc de pe ... (vezi toată discuția)
Certificat digital costicul costicul Care sunt toti pasii pe care trebuie sa-i fac pentru a obtine un certificat digital? (vezi toată discuția)
112 ma dispera danadanei danadanei de ce primesc un astfel de mesaj :Starea: <<Fisierul depus nu este o declaratie D112 Eroare: Certificatul nu este unul achizitionat de la furnizorii de ... (vezi toată discuția)