avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Mutarea functionarului public dintr-un compartiment in ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Mutarea functionarului public dintr-un compartiment in altul in urma reorganizarii din 2010


In urma reorganizari din 2010 am fost mutat din compartimentul meu de situatii de urgenta in biroul de achiziti publice . Aceasta mutare sa facut fara acordul meu iar ulterior in organigrama nu mai aparea comartimentul meu ca fiind individual ce mai nou faceam parte din Biroul achizitii, iar conducerea imi spunea ca nu e nici o problema si ca in continuare detin atributiile pe care le aveam inainte doar ca a fost o simpla mutare pentru a nu desfiinta acel birou.

Mentionez ca nu exista nicio hotarare de consiliu prin care sa desfiintat compartimentul meu , iar in statele de functii din 2010 apaream doar simplu inspector asistent..

Tot aici vreau sa mentionez ca ulterior in 2011 in statele de functii apaream inspector asistent pe situatii de urgenta iar prin urmare consider ca respectiva situatie nu este legala deoarece si pe decizia mea de numire in functie scrie clar

( se numeste .........in functia de inspector asisten , compartiment situatii de urgenta. .

As vrea sa stiu ce sanse de castig as avea in cazul in care as chema in judecata conducerea institutiei.

Va multumesc anticipat pentru raspuns !

eu zic sa te gandesti ca oamenii aia ti-au vrut binele. ca sa nu te elibereze din functie te-au mutat si tu acum nu esti multumit. vroiai sa ti desfiinteze postul ca altora?era mai bine asa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare sau transfer? rdjtm rdjtm Buna ziua, Prin ce modalitati se poate realiza plecarea unui functionar public dintr-o localitate in cadrul unui birou din alta localitate, in cadrul ... (vezi toată discuția)
Mutare in alt serviciu, pe aceeasi functie carmenssto carmenssto Buna ziua, Va rog sa aveti amabilitatea sa imi spuneti daca este posibila mutarea mea, din Serviciul Administrativ unde detin functia de Inspector de ... (vezi toată discuția)
Fisa postului a unui functionar public rovana rovana BUNA ZIUA , SUNT ANGAJATA LA O PRIMARIE CA REFERENT , CLASA III , GRAD PROFESIONAL ASISTENT , VA ROG SA-MI RASPUNDETI DACA SE POATE FACE SHIMBAREA LA UN ALT ... (vezi toată discuția)