avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... fisa postului a unui functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

fisa postului a unui functionar public

BUNA ZIUA , SUNT ANGAJATA LA O PRIMARIE CA REFERENT , CLASA III , GRAD PROFESIONAL ASISTENT , VA ROG SA-MI RASPUNDETI DACA SE POATE FACE SHIMBAREA LA UN ALT COMPARTIMENT CU ACORDUL CONSILIERILOR LOCALI
NU INTERVINE MODIFICAREA UNILATERALA A RAPORTULUI DE MUNCA

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:11, 2 Ianuarie 2013
primarul este cel care trebuie sa faceti cerere de mutare pe un alt post din cadrul primariei.
EU NU DORESC SCHIMBAREA LA UN ALT COMPARTIMENT , PRIMARUL ESTE CEL CARE LE-A PROPUS CONSILIERILOR
CE SE POATE INTIMPLA DACA EU NU SEMNEZ FISA POSTULUI SI ACTUL ADITIONAL
daca nu sunt schimbate conditiile de munca puteti fi mutata si fara acordul dvs. daca nu semnati fisa postului vi se poate acorda o sanctiune diciplinara care poate fi chiar si destituire din functia publica.
Ultima modificare: Marți, 20 Noiembrie 2012
DILIGENT MANAGEMENT SRL, Furnizor servicii la ONRC
CUM SA NU FIE SCHIMBATE CONDITIILE DE MUNCA DACA VREA SA MA SCHIMBE LA COMPARTIMENTUL FINANCIAR CONTABIL - AGENT FISCAL , SI EU AM INVATAT ASISTENTA SOCIALA CHIAR NU STIU CE SA FAC LA ACEL COMPARTIMENT
VA ROG SA-MI RASPUNDETI

Alte discuții în legătură

Mutare definitiva adinutza.2008 adinutza.2008 Pentru mutarea definitiva a unui functionar public in cadrul unui alt compartiment din cadrul aceleiasi institutii publice este necesara, in primul rand, ... (vezi toată discuția)
Transformare post functionar public sonia1978 sonia1978 Sunt functionar public - consilier superior - intr-o primarie de municipiu. Doresc sa trec in cadrul altui compartiment, in care sunt libere doua posturi de ... (vezi toată discuția)
Mutare definitiva a functionarului public in cadrul altui compartiment adinutza.2008 adinutza.2008 Cum procedez in cazul mutarii definitive a unui functionar public, in cadrul unui alt compartiment din aceeasi unitate? Este necesar avizul ANFP-ului? (vezi toată discuția)