Ce se spune in ultimile doua randuri ale art. 10:
atribuirea locurilor de parcare se face cu aprobarea administratiei imobilului, cu prioritate pentru handicapatii locomotorii posesori de autovehicule speciale.
Cred ca este o formulare nefericita, care de buna seama creaza mari neintelegeri (cel putin)...
Nu stiu de cand as. prop.
aproba niste documente ce se folosesc la ADP si ce treaba avem noi cu parcarile. Mai mult, onor primariile locale/sector nici nu au informat as. prop. despre acest maret rol pe care trebuie sa-l joace, ce aprobari si avize trebuie sa puna pe cererea unui vecin care vrea sa-si parcheze masina intr-o parcare gestionata de consiliul local.
Din cate stiu, in conditiile in care numarul autoturismelor este mai mare decat a locurilor de parcare disponibile, in zona respectiva, se merge la acest ADP, se intocmeste o cerere pe care este necesar sa se puna
avizul as. prop. (ca respectivul este membru al as. prop. si ca locuieste in imobil - de parca nu sunt si alte surse de informare). La dosarul respectiv bietii oameni trebuie sa mai aduca o multime de certificate, copii dupa acte de proprietate, etc. - pentru a intra in faza de
licitatie a unui loc de parcare...