avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri pentru tinerii pana in 35 ani.
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri pentru tinerii pana in 35 ani.

Buna Seara,

Am si eu cateva nedumeriri in legatura cu programul guvernului "Programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri"

In cazul falimentului, eu ar trebui sa dau inapoi statului banii primiti?
Daca nu sunt acceptat, trebuie sa fac afacerea cu banii mei?
Firma se infiinteaza inainte sa depun dosarul?

Va Multumesc! :)
Cel mai recent răspuns: andreea312 , utilizator 16:38, 13 Februarie 2012
Am zis ca mi se parea normal sa dau inapoi ce am cumparat cu banii statului, nu dupa ce cheltui tot, sa le dau inapoi din portofelul meu 10 000 EURO ceea ce mi se pare absurd

Alex_Munteanu a scris:

Pai si eu ce spuneam? Va trebui sa returnati banii pe care ii veti primi de la stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul pentru srl-d! Daniela Bolog Daniela Bolog Începând din data de 22.04.2013, ora 10.00 va fi activă înscrierea în cadrul „Programului pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării ... (vezi toată discuția)
Debutant in afaceri,firma si cei 10000 de euro nerambursabili marius_iorga marius_iorga Mentionez ca m-am documentat vizavi de subiectul din titlu,doresc totusi sa stiu ce acte imi sunt necesare la infiintarea unui \"SRL-D\"-debutant si mai ales ... (vezi toată discuția)
Contribuii salarii srl d vioreltudorascu vioreltudorascu Buna ziua daca imi fac un srl d de ce contributii la plata salariatilor sunt scutit si pentru cat timp? Ca sa primeasca 1000 de ron net un salariat, eu ca ... (vezi toată discuția)