avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfacere contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfacere contract de munca

Buna ziua. doresc sa stiu daca este legal atunci cand esti in concediu legal de odihna sa ti desfaca contractul de munca. In perioada cand eram in concediu de odihna mi au desfacut contractul de munca. Au emis decizia si peste termenul legal de 30 de zile calendaristice de la data luarii la cunostinta adica la 45 de zile. Va rog sa mi spuneti daca este legal si am castig de cauza. Va multumesc Daniela
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:25, 16 Februarie 2012
Ma scuzati ca am scris cu majuscule. Am dat in judecata am la Curtea de apel maine. Va multumesc
Daca sunteti la Curtea de Apel ,inseamna ca va judecati in recurs?
Da, pt ca la Tribunal am pierdut, nu au luat nimic in seama, nu am avut nici un avocat bun.Acum lucrurile stau altfel.
Nu cred ca se poate vorbi despre un avocat bun sau mai putin bun .. solutionarea litigiului depinde si de probatoriul administrat in cauza ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare disciplinara suciu_diana suciu_diana in cazul in care un angajat isi ia concediu de odihna inainte de implinirea termenului de 30 de zile pentru finalizarea cercetarii si emiterea deciziei, cum se ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna Adriana68 Adriana68 La firma la care lucrez mi s-a spus la angajare ca pot lua concediu de odihna 2 saptamani vara si doua iarna.( ceea ce nu inseamna 20 zile calendaristice, ... (vezi toată discuția)
Convocare la cercetarea disciplinara in perioada concediului de odihna?!? RobinHood RobinHood Buna ziua tuturor! As avea cateva intrebari la care astept raspunsuri urgente, documentate si la obiect, va rog, daca se poate!! Multumesc ... (vezi toată discuția)