avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Atributii secretar comisie de evaluare a ofertelor
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Atributii secretar comisie de evaluare a ofertelor

Ce atributii are secretarul comisiei de evaluare a ofertelor la o licitatie prin cerere de oferte? In situatia in care evaluarea ofertelor nu este tocmai legala rapunde si secretarul alaturi de membrii comisiei?
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 09:44, 15 Februarie 2012
In HG 925 si OUG 34 nu exista referinte despre secretar de comisie de evaluare.

Daca secretarul este din randul membrilor comisiei, raspunderea lui este in mod solidar cu toti membrii comisiei, asupra tuturor deciziilor comisiei, indiferent de obiectul acestora.

Daca aceasta functie este stabilita prin norme interne ale dvs., atunci norma respectiva trebuie sa prevada si atributiile lui.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Februarie 2012
vlad nicolae, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilierul juridic - refuz a participa in comisia de evaluare achizitii publice. viorell2004 viorell2004 Consilierul juridic poate fi numit mebru in comisia de valuare pentru atribuirea unui contract de achizitie publica daca nu este specialist in domeniul ... (vezi toată discuția)
Membri comisie licitatie publica pentru atribuþii contracte achiziþii publice sorinaccio sorinaccio Bună ziua , Aş dori să ştiu dacă unul sau mai mulţi consilieri locali , respectiv Comisia Economică din cadrul Consiliului Local pot face parte ca ... (vezi toată discuția)
Remunerare membrii comisiei de atribuire mefistos mefistos Buna ziua As dori sa stiu daca OUG 34/2006 sau HG 925/2006 face vreo referire la remunerarea membrilor comisiilor de licitatie publica sau daca lasa la ... (vezi toată discuția)