avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SUSPENDARE FIRMA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SUSPENDARE FIRMA

O FIRMA CARE A CERUT SUSPENADAREA ACTIVITATII PENTRU 2 ANI ISI POATE ACHITA RESTANTELE CATRE FURNIZORI, (RESTANTE EXISTENTE ANTERIOR SUSPENDARII) PE PERIOADA SUSPENDARII?
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ela david , utilizator 17:14, 16 Februarie 2012
Da, puteti.
legea 82/1991
Art. 6
(1) Orice operatiune economico-financiara efectuata se consemneaza in momentul efectuarii ei intr-un document care sta la baza inregistrarilor in contabilitate, dobandind astfel calitatea de document justificativ.

Chiar daca societatea si-a suspendat activitatea economica(sau urmeaza sa o suspende) aveti obligatia de a inregistra chitantele platite pe numele societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte juridice incheiate in timpul suspendarii SC Global Expert Consulting SRL SC Global Expert Consulting SRL Buna ziua, o firma cu activitatea suspendata la Registrul Comertului si la Administratia Financiara poate incheia un contract de comodat pentru un teren pe ... (vezi toată discuția)
Raspunderea la intocmire documente croberta croberta poate fi impartita vina in ceea ce priveste intocmirea unui document justificativ ? Este mai vinovat cel care a aplicat viza cfp decat cel care l.aintocmit ? ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate madylumy madylumy Buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema: am depus cerere de suspendare a activitatii pt.un srl in data de 19.03.2013, solutionarea cereriia ... (vezi toată discuția)