avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

RCA

BUNA SEARA! DACA MASINA MEA NU ESTE ECHIPATA CU CAUCIUCURI DE IARNA SI AM PROVOCAT O TAMPONARE, RCA MAI ESTE VALABILA SAU DOSARUL IMI ESTE RESPINS LA PLATA DATORITA PNEURILOR(DOSARUL PARTII AVARIATE DE MINE PE BAZA ASIGURARII MELE, RCA )?
VA MULTUMESC!
Ultima modificare: Joi, 16 Februarie 2012
danuca_dana, utilizator
Cel mai recent răspuns: danuca_dana , utilizator 11:10, 17 Februarie 2012
ceea ce spuneti nu prea are logica...RCA acopera daunele produse de dvs. partii adverese nu si daunele produse autoturismului dvs. Cauzele producerii accidentului nu importa firma de asigurare, aceasta va despagubi avaria produsa celuilalt...
Am specificat ca este vorba de reparatia masinii avariate din cauza masinii mele caci respectivul dosar de dauna se deschide pe baza RCA-ului masinii mele care a produs avaria!! (Pt masina mea care a produs avaria , bineinteles ca folosesc CASCO!)
Ultima modificare: Vineri, 17 Februarie 2012
danuca_dana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna rca auto nutzzu nutzzu Buna seara.In data de 21.12.2010 ,la un bloc vecin a avut loc o explozie in urma careia auto proprietate care era parcat langa imobilul respectiv,a suferit mai ... (vezi toată discuția)
Casco fara cauciucuri de iarna ivf ivf Buna Ziua! joi pe 23.12 seara cand am iesit din parcare din fata blocului cu masina am indoit si zgariat putin aripa unui matiz parcat langa ... (vezi toată discuția)