avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Onorariu de succes - cand si cum se stabileste? Sunt ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Onorariu de succes - cand si cum se stabileste? Sunt obligata sa platesc?

Buna seara,as dori sa stiu cand se stabileste onorariul de succes,eu am platit integral onorariul av dar procesul va mai dura probabil cel putin jumatate de an de acum incolo,si la ultima convorbire cu av am fost anuntata ca procesul merge in directia buna si ca trebuie sa stabilim si onorariu de succes,initial av nu credea ca voi avea sanse de izbanda ,deci nu s a vb niciodata de acest onorariu pina acum.este normal?si cat inseamna acest onorariu?o seara buna
:)) nu am dat de inteles ca platesc niciun onorariu de succes ,chair si onorariul initial mi s a parut foarte mare in comparatie cu veniturile mele ,pentru ca daca tatal are un venit substantial nu inseamna ca si eu am acelasi statut.vreau doar sa stiu ce se intimpla daca refuz sa platesc acest onorariu de succes,avocata poate opri continuitatea procesului?o zi buna.
Avocata nu poate opri actiunea daca dvs participati la toate sedintele instantei.
In fata instantei se prezinta reclamantul si...avocatul.
La audiere aveti si dvs. un cuvant de spus.
Din postari am inteles ca lucrurile decurg bine!! Decizia este 100% a dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu de succes dodu ioan dodu ioan buna ziua, trebuie sa deschid un proces in franta,am fost sfatuit sa contanctez un av din franta imi poate spune cineva ce inseamna [b]onorariul de ... (vezi toată discuția)
Onorariu de succes amuliu amuliu Am un credit ipotecar luat in franci elvetieni. Am dat ibanca in judecata. Am facut contract cu o casa de avocatura, am platit onorariu si traducerille. Acum ... (vezi toată discuția)
Pactul "de quota litis"  MYRA  CIMPEAN MYRA CIMPEAN Ce parere aveti despre pactul de quota litis, despre faptul ca unii avocati cer ca onorariu o cota din afacere? = procente din valoarea bunurilor ... (vezi toată discuția)