avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... chiria neplatita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

chiria neplatita

Buna ziua,
Mi am inchiriat casa unor persoane cu care am facut un contract. Spre mirarea mea in casa stau alte persoane decit cele cu care am semnat. Ma rog , toate ar fi bune dar acest neo chirias nu plateste chiria de cam 2 luni....In contractul semnat scrie ca o intirziere de 10 zile atrage evacuarea chiriasului ne mai fiind necesara o hotarire judecatoreasca ..... Cum sa procedez?
va multumesc pentru sfat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:10, 18 Februarie 2012
In conditiile in care contractul de inchiriere dvs l-ati negociat si semnat cu X identificat cu datele personale ,clauzele prevazute nu au operabilitate si nu produc consecinte fata de Y,decat daca acesta este prevaut in contract
In situatia in care nu detineti raport incheiat cu locatarul care de fapt utilizeaaza spatiul dvs,daca nu ati primit suma conform clauza contractula asumata ,aveti la indemana
-notificarea partii cu care ati incheiat contractul in vederea rezilierii acestuia
-notificarealocatarului ,pentru achitarea obligatiilor aferente
-actionarea locatarului in judecata in vederea evacuarii
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Februarie 2012
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pact comisoriu luminel luminel Se incheie un contract de inchiriere pe o perioada de 3 ani intre proprietar, SC X SRL si chirias SC Y SRL. Chiriasul foloseste 3 luni spatiul dupa care ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriasi elyn elyn Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: Am inchiriat unei personae apartamentul si a expirat contractual de inchiriere, ... (vezi toată discuția)
Chirias nu vrea sa plece criss123 criss123 Buna ziua.detinem un apartament care a facut obiectul unui contract de inchiriere incheiat la anaf.Ulterior am fost nevoiti sa vindem apartamentul,chiriasul a ... (vezi toată discuția)