avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... bani la banca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

bani la banca

buna ziua
Impreuna cu sotia am strans o suma modica de bani pentru viitorul fiului nostru in varsta de 9ani. Am vrea sa o punem la banca pe numele unuia dintre noi si cu drept de retragere a titularului si a fiului cand va implinii varsta de 18 ani
Respctos va rog sa imi spuneti daca se poate.

va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Februarie 2012
adriano2001, utilizator
Cel mai recent răspuns: isabelap , utilizator 12:55, 18 Februarie 2012
Sigur se poate. Sunt chiar produse de economisire in acest sens, pt copii. Mergeti la banca si aflati mai multe detalii. Nu vreau sa fac reclama unei anumirte banci...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa evit ca sotia tatalui meu sa retraga bani din contul lui pentru a profita doar ea singura de aceste sume? Bolica Bolica Tatal meu, in varsta de 80 ani, are o suma de bani in banca, bani castigati legal de el singur, in timpul ultimei casatoriil. Sotia lui actuala, care nu are ... (vezi toată discuția)
Succesiune cont bancar raducu888 raducu888 Exista o anume situatie , ne-am bucura daca cineva ne-ar ''lumina'' nitel.O sa expun cat mai concis ca sa fie usor inteleasa: EL si EA sunt casatoriti de 20 ... (vezi toată discuția)
Retragere banca bani dintr-un cont de economii fara acordul titularului de cont myhapui myhapui Buna ziua!Am o fetita de 2 anisori si as vrea ca atunci cand o fi mare sa se bucure de banutii ei din alocatie asa ca m-am gandit sa semnez un contract de ... (vezi toată discuția)