Calculul dumneavoastra doamna Elga este cum spuneam mai sus exact precum calculatorul de pe SALARIA.RO
[ link extern ] /
Acolo Iese totalul 1428 ca au mai rotunjit odata la celelate sus.
Oricum desi nu asta e important sa spunem ca eu nu stiu sa calculez astea.
Vreau sa merg sa imi spuna ANAF cum sa le calculez si cat trebuie sa platesc.
Am mers si eu astazi la ANAF ILFOV si am patit aceealasi lucru ca si doamna eve0389 de mai sus.( nu stiu la ce administratie financiara a mers dansa).
La biroul indrumari ANAF cind am intrebat m-au luat ca la manualul manager- angajat in cazul cand nu stii.
Pai cum dumneavoastra cel care trebuie sa faca asta la asociatie nici atat nu stie?
Si i-am raspuns da nu stiu dv stiti?
Desi m-au trimis prin diverse birouri nu au fost in stare sa imi spuna unul cum se calculeaza si ce suma se plateste.
La un moment dat am mers si am spus ca m-a trimit X(citisem pe usa director) au intrat in panica au inceput sa sune pe altii, au mers cu mine prin alte birouri, au cautat pe net cum se calculeaza si nimic tot nu am gasit o persoana in stare sa calculeze ce suma trebuie platita.
O sa imi pierd timpul dar o sa fac o reclamatie si o cerere in care sa solicit o detaliere a modului de calcul sa ii vad ce raspuns imi dau.
Am simtit ca innebunesc azi la ANAF si nu stiu de ce sunt asa de multi angajati si pe deasupra incompetenti si aroganti.
Pana la urma la 800 net la o persoana fara alt loc de munca cit se plateste si care este dezavantajul fata de un contract normal?