avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Recuperare bani cheltuiti cu tratamente medicale in ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Recuperare bani cheltuiti cu tratamente medicale in strainatate.formular E126

Prima operatie am facut-o in Romania,la cel mai bun specialist din Bucuresti.Dar,surpriza!A fost facuta pe jumatate,asa ca mi-am luat lumea in cap si am ajuns sa ma tratez prin Germania.Totul a fost contra timp,asa ca nu m-am interesat de drepturile pe care le am.Acum am in fata o groaza de facturi achitate numai eu stiu cum:(.Cine ma poate ajuta sa-mi recuperez banii(macar o parte)?Am auzit de formularul E126.Nu stiu de unde sa incep si nici sanatatea nu-mi permite sa ma plimb de la o usa la alta.Mentionez ca inca mai am nevoie de tratament si de deplasari in Germania.

Astept cu nerabdare o raza de lumina!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:10, 18 August 2009
Legea nu prevede niciun termen de depunere a acestui formular , dar cu cat mai repede se depune cu atat mai repede va puteti recupera banii ...:)
Dar exista termen pentru rambursarea banilor? Eu am depus dosarul in aprilie 2009 si nu am primit nici un raspuns. Nu am gasit nici o baza legala in care sa se specifice termenul de rambursare.Cand am depus dosarul functionara de la ghiseu mi-a raspuns cu un zambet larg ca dureaza cam un an.
Ultima modificare: Marți, 18 August 2009
capraru_mirela, utilizator
Nici in aceasta privinta nu exista vreun termen stabilit printr-un act normativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot recupera banii de la cnas? gabrieldobre gabrieldobre lucrez cu contract de munca ca sofer in cehia acum 3 saptamini am avut o problema la genunchi am fost trimis in tara sa o rezolv dar cardul de sanatate emis in ... (vezi toată discuția)
Rambursarea cheltuielilor de servicii medicale necesare in elvetia cool123 cool123 buna ziua, care este procedura prin care pot recupera banii cu care am platit serviciile medicale din Elvetia, mai exact cand formulez cererea solicit ... (vezi toată discuția)