avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie crestere copil

sunt o viitoare mamica de tripleti, in luna aprilie trebuie sa nasc, adeverinta de la serviciu cu cele 12 luni lucrate anterior lunii nasterii copilului, este suficienta o singura hartie pt toti trei sau imi trebuie si alte acte?
aaaa....si cu noua lege care intra in vigoare cu 1 martie e valabil si la tripleti ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:37, 21 Februarie 2012
Adeverinta se elibereaza pentru toti copiii nascuti ... nu trebuie cate o adeverinta pentru fiecare copil ...

Noile prevederi care intra in vigoare de la 01.03.2012 sunt aplicabile si in cazul nasterii unor gemeni sau tripleti ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie cresterea copilului aura angelica aura angelica buna seara, sunt o viitoare mamica de gemeni si as vrea sa stiu daca voi primi indemnizatie pentru cei doi copii sau doar pentru unul? cunosc cazul in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie mamica de gemeni deninick23 deninick23 Avem un baietel de 1 an si 5 luni si sotia mea este in concediu de maternitate pentru el pana la 2 ani. Intre timp, acum 2 saptamani a nascut 2 baietei ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea celui de al doilea copil danpadure danpadure Mama e in CCC pentru coplilul nascut in oct.2010 In martie 2012 se va naste al 2-lea copil Am inteles ca daca vom prezenta la primatia ceritficatul de ... (vezi toată discuția)