avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: SAF-T și facturarea electronică, obligatorii din 2022. Implementare și impact. Lectori: EY România. Joi, 27 Ianuarie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Criterii de evaluare a activitatii profesionale a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Criterii de evaluare a activitatii profesionale a salariatului

Salutare. Va rog foarte mult sa imi indicati unde pot gasi aceste criterii - daca exista un model standard de redactare a lor. Inteleg din noile reglementari ca este obligatorie introducerea acestor criterii in CIM (vorbesc aici de un CIM nou).
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters21743 , utilizator 16:59, 26 Februarie 2012
Nu exista modele standar pentru astfel de criterii ... vedeti in sectiunea Documente Utile un astfel de model
www.avocatnet.ro/content/con...

www.avocatnet.ro/content/con...
Multumesc.
Am totusi o nelamurire.
Ex: pt postul de Director Vanzari, e corect sa fie trecute aceste criterii: nr articole vandute; nr contr incheiate; nr clienti noi etc.? Sau e necesar sa completez si nr exact de art/contr/clienti?
Pentru un director de vanzari puteti trece :
OBIECTIVE CANTITATIVE ÎN VÂNZARE
- Volumul de vânzare (bucãti total sau pe fiecare gamã de produse). Valoarea (USD - încasati). Facturi încasate nu marfa vândutã pe credit. Profitul realizat
- Obiectiv pe Produs (gamã de produse). Target special pentru gamele de produse cele mai profitabile, pentru lansarea pe piatã a noi produse, pentru vânzarea întregii game de produse, etc.
- Cota de piatã
- Volumul de vânzare raporta la potentialul pietei
- Numãrul de facturi, vizite / contacte, prezentãri, telefoane
- Numãrul de facturi (vânzãri finalizate) raportat la numãrul de contacte
- Numãrul de clienti. Loialitatea clientilor (satisfactia clientilor)

OBIECTIVE CALITATIVE ÎN VÂNZARE
- Identificarea si contactarea de noi clienti
- Furnizarea de informatii cãtre distribuitori / consumatori referitoare la noile produse si suportul promotional pentru distribuitori
- Asigurarea la distribuitori a spatiului de expunere (merchandising-ului) si a stocului optim
- Colectarea de informatii despre clienti, concurentã, tendinte pe piatã
Multumesc foarte mult pt detalii. Fiind vorba de o afacere noua, valorile ce se trec in CIM (adica nr produse vandute, nr clienti etc.) vor fi fara indoiala valori estimate de admin.soc.com. ori valori extrase din planul de afacere (altfel spus, cf cu dorinta admin de a avea profit). Toate bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru o firma comerciala: se poate trimite doar copia bonului fiscal pe e-mail? mitza67 mitza67 Sunt student si vreau sa incep o afacere. Am creat un s.r.l. si, pentru ca stau in chirie in Bucuresti, nu pot inregistra casa de marcat pe domiciliul actual, ... (vezi toată discuția)
Ecommerce drept de reseller anamotti anamotti buna ziua m ar interesa foarte tare sa aflu care este procedura legala ce trebuie uramata pentru a detine dreptul de comercializare de produse ale unor ... (vezi toată discuția)
Promotii rashedc rashedc Buna seara As dori sa va cunosc punctul de vedere in legatura cu urmatoarea m odalitate de desfasurare a unei promotii adresata vanzatorilor, persoane ... (vezi toată discuția)