avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... RECURS taxa auto
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

RECURS taxa auto

Am avut proces in data de 22 februarie 2012 , am citit raspunsul pe net si anume dispune inmatricularea fara taxa auto.Cu recurs .In cat timp fac ei recurs si de unde pot afla eu daca au depus recurs .Cand pot sa mi iau sentinta definitiva
Cel mai recent răspuns: the_power_25xxxx , utilizator 22:31, 30 Martie 2012
tinanad cont ca taxa e 2800 euro ,e bine si asa
apare doar dak se face recurs,sau apare si in cazul in care nu se face recurs,iar hotararea devine definitiva si irevocabila??
in data de 23/03/2012 s-a facut recurs. deocamdata nu am primit nimik acasa. dak nu primesc nimic prin posta cum pot afla data cand e recursul?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Martie 2012
the_power_25xxxx, utilizator
Tot acolo pe portal vei gasi scris si ziua .Deocamdata doar s-a declarat ,adica mai ai de asteptat ,cam in 2-3 saptamani va apare scrisa si data care si acea data va fi dupa alte 2-3 luni.Adica incepand de astazi cam 5-6 luni pana ai sa reusesti sa inscrii masina ptr ca trebuie sa tii cont ca iulie si august nu se dau termene-vacanta judecatoreasca si dupa ziua recursului cam in 2-3 saptamani ajunge dosarul in arhiva.
Ultima modificare: Joi, 29 Martie 2012
cristinaruxanda, utilizator
ok.multumesc pentru raspuns. tinand cont ca taxa e 3000 euro merita asteptarea. sa speram ca va iesi bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa comunicare hotarare proces TincaToniF90 TincaToniF90 Am dat in judecata fostul angajator , iar ultima infatisare la proces a fost in data de 17.01.2013 cand s-a dat si verdictul. Pe site la portal just imi apare ... (vezi toată discuția)
Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Decizie pronuntata de curtea de apel in recurs nikolos nikolos ,,curtea de apel admite recursul formulat de parchet si sporeste pedeapsa la 2 ani inchisoare \\".citat depe portalul minsterul justitiei Cum aflu daca este ... (vezi toată discuția)