avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Dubla cetatenie - carte de identitate
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Dubla cetatenie - carte de identitate

Buna ziua!
Am dubla cetatenie, romana si britanica, si doresc sa obtin rezidenta in Romania. Am primit legitimatie CRDS, dar imi trebuie carte de identitate. Mi s-a spus ca pentru a obtine cartea de identitate, trebuie sa renunt la cetatenia britanica. Este adevarat? Nu cred ca romanii din strainatate sint invitati astfel in Romania. Cred ca nu am fost bine informat. Ce este de facut, deoarece nu vreau sa renunt la cetatenia britanica si nici la cea romana? Ce acte sint necesare?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: tanyusha , utilizator 22:33, 30 Iunie 2010
Am si eu o intrebare..sunt cetatean al Rep.Moldova,sotul meu este cetatean roman..acum sunt insarcinata si voi naste la mine in tara..Copilul nostru va putea primi cetatenie romana?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de identitate Dumies Dumies Un cetatean roman cu domiciliul in strainatate atestat de pasaport CRDS ,poate sa solicite carte de identitate sau doar carte de identitate provizorie ? (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie si actul de identitate al cetateanului roman ContSters185701 ContSters185701 O persoana cu dubla cetatenie poate detine carte de identitate pentru fiecare tara a carei cetatean este? (vezi toată discuția)
Schimbare pasaport crds in pasaport simplu adela20 adela20 Buna ziua, Sunt posesoarea unui pasaport \\"Cetatean Roman cu domiciliul in strainatate\\". Am obtinut acest pasaport de la ambasada din Grecia, nestiind ca ... (vezi toată discuția)