avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

srl

sant pensionar si as dori sa-mi infiintez un srl activitate sh ,benefiiciez de ceva reducere la infiintare si ce acte ar trebui sa am ca sa nu fiu plimbat de acasa (LOCUIESC LA TARA)sila oras si uite asa un dute vino?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 19:42, 27 Februarie 2012
mergeti la registrul comertului si aflati ce acte va trebuie sa infintati acest SRL.
NU BENEFICIATI DE scutiri
Infiintarea unei firme presupune din start cheltuieli lunare inevitabile de minim 100 ron, doar pentru evidentierea contabilitatii.Cine o sa va ajute?
Actele necesare pentru infiintare le gasiti pe site-ul registrului comertului (www.onrc.ro - formalitati - persoane juridice - pct. 1.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintare srl d807 d807 MA PUTETI AJUTA CU TOTI PASII PE CARE TREBUIE SA-I FAC PENTRU A INFINTA UN SRL, SAU O ASOCIATIE FAMILIALA,SI CARE AR FI MAI RENTABILA SI DE CE? MENTIONEZ CA ... (vezi toată discuția)
pfa - infiintare yony yony buna, as dori sa stiu mai multe detali despre infiintarea unui PFA : ce acte trebuie,cam cat dureaza infiintarea PFA, firme din brasov care se ocupa de ... (vezi toată discuția)
Infintare srl-d racnea racnea Buna seara eu vin prin programul 2011(bani petru tineri si nu stiu cum sa infintez un srl-d care asa trebuie sa se cheme si din cate am intelesc costul pentru ... (vezi toată discuția)