Constantin A. Z. Ciurel 
	    	Consilier juridic

Constantin A. Z. Ciurel 
	    	Consilier juridic	    

adriana_ramona 
	    	Utilizator

adriana_ramona 
	    	Utilizator	    

juridic dana 
	    	Utilizator

juridic dana 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 budamagda	                   

Va rog sa ma ajutati, deoarece in imobilul in care locuiesc la et.II , imobil de peste 100 de ani in plin centru, in forma de U, 13 apartamente au fost ... (vezi toată discuția)
	                    budamagda	                   

Va rog sa ma ajutati, deoarece in imobilul in care locuiesc la et.II , imobil de peste 100 de ani in plin centru, in forma de U, 13 apartamente au fost ... (vezi toată discuția)

diana2482	                   

Am facut contract de donatie cu bunica si am primit jumate din casa si o suprafata de 1260mp de teten din gradina unde mai au si cei 4 copii ai ei teren.Eu as ... (vezi toată discuția)
	                    diana2482	                   

Am facut contract de donatie cu bunica si am primit jumate din casa si o suprafata de 1260mp de teten din gradina unde mai au si cei 4 copii ai ei teren.Eu as ... (vezi toată discuția)

aniv	                   

Buna ziua
As dori sa ma ajutati daca se poate in urmatoarea problema:
Intr-un extras CF exista 2 proprietari a unei suprafete de 1400mp si se specifica ... (vezi toată discuția)
	                    aniv	                   

Buna ziua
As dori sa ma ajutati daca se poate in urmatoarea problema:
Intr-un extras CF exista 2 proprietari a unei suprafete de 1400mp si se specifica ... (vezi toată discuția)