Buna seara,as dori sa ma lamuriti daca se poate.Am doi frati arestati de anul trecut pt tentativa de omor calificat.Acum au recursul la Inalta Curte si vreau sa stiu daca art 321 i se mai poate aplica acum sau trebuiau sa-si recunoasca fapta la inceperea judecatii pt a beneficia de reducerea cu o treime a pedepsei?mie mi s-a spus ca s-a dat o lege de curand si art 321 i se poate aplica si la inceputul recursului.Va multumesc.
Art 320^1 nu este neconstitutional. Neconstitutionala este aplicarea lui in masura in care s-ar ajunge la situatia discriminatorie intre inculpatii aflati in aceeasi cauza.
Am avut aplicarea art 320 ind 1 in recurs.
La un potential client,eu avand un alt client in aceeasi cauza dar avea deja suspendare, chiar i-am recomandat sa mearga asa dar alti 2 avocati angajati deja nu au vrut si nu m-am bagat din mai multe motive...si a ramas cu executare potentialul...
Daca mergea pe art 320 primea suspendare in recurs dupa parerea mea...
Insa nicio cauza nu seamana cu alta.
Sfat art. 320
bionescu2012
As dori un sfat daca se poate. Fratele meu se afla in urmarire penala (in arest preventiv de 5 luni) in faza finala (spre rechizitoriu) si avocatul spune ca ar ... (vezi toată discuția)
Legea 320,indice1
landreea
va rog din suflet sa imi raspundeti la o intrebare, sotul meu a fost condamnat intr-un dosar de trafic de persoane, cu persoane ce le transorta in cehia la ... (vezi toată discuția)