avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Depunere fise fiscala fara a fi semnat vreun stat de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Depunere fise fiscala fara a fi semnat vreun stat de plata?

Buna ziua. Am lucrat la o firma care nu mi-a mai platiti salarul din vara lui 2009, mi-a promis ca imi va da banii o parte pana la sf 2009 , restul pana in 04.2010, am facut si o hartie in acest sens cu patronul, doar ca asociata lui care era de fata a refuzat sa semneze si a semnat fiul patronului la rugamintea prin telefon al tatalui acestuia ( eu pana cand nu am obtinut semnatura am spus ca nu le dau stampila si facturierele-stiam ca daca pleaca sunt bine plecati). A semnat fiul , dar acesta chiar daca era zi de zi pe santier, coordona, verifica, nu are nici o functe in firma. I-am dat in judecata in 2010, se tot amana, urmatoarea infatisare este in martie. O alta surpriza pe care am avut-o este ca am solicitat de la Finante o adeverinta de venit si patronul a depus declaratii fiscale ca si cum eu am lucrat pana in 04. 2010. Problema este ca eu nu am semnat nici un stat de plata, cum a putu depune aceste fise?????? Ce e de facut?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:39, 29 Februarie 2012
Statul de plata se semneaza pentru incasarea salariului iar completarea si depunerea fiselor fiscale tine de corecta inregistrare a salariului brut si a impozitului pe venitul din salariu in contabilitatea firmei si declararea la finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creanta litigiu munca cimpeanr cimpeanr Buna ziua, sunt in proces cu ultima firma la care am lucrat, patronul neplatindu-mi cateva salarii. Am cazut la intelegere cu ( la rugamintea lui), ca va ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare - obligatii lord_costin lord_costin sa dori daca se poate sa ma lamureasca cineva in legatura cu ce trebuie eu sa fac din punct de vedere legal. in perioada 04.2010 - 08.2010 am lucrat la RCS & ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii stefaniaaldea stefaniaaldea in anul 2010,am lucrat cu contract de prestari servicii la aceeasi firma in 2 perioade:februarie martie si noiembrie. de curand,am primit declaratia de venit ... (vezi toată discuția)