avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice achizitii publice -termene publicare
Discuție deschisă în Achiziţii publice

achizitii publice -termene publicare

Buna ziua,
Am nevoie de ajutorul vostru. Sunt la inceput in domeniul achizitiilor publice si nu gasesc... daca exista un termen intre publicarea in SEAP a documentatiei de atribuire si data trimiterii spre publicare a invitatiei de participare in SEAP. Va rog mult daca este stipulat undeva acest termen, sa-mi scrieti si BAZA LEGALA.
Am nevoie urgent de acest sfat. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Faneli , utilizator 14:58, 21 Iunie 2012
Nu exista.
Exista doar o notificare ANRMAP, parca, in care se spune ca daca publici documentatia si nu mai publici anuntul vei fi sanctionat. Nu se spune si cum.
Documentatia de atribuire se transmite in SEAP spre avizare de catre ANRMAP (insotita de toate celelalte documente prevazute de lege) si nu spre publicare. Dupa obtinerea avizului, anuntul/invitatia de participare se poate completa si transmite in aceeasi zi. La transmiterea anuntului/invitatiei de participare tb. avute in vedere prevederile art. 27 alin (3) din HG 925/2006: Atunci când stabileşte perioadele limită pentru depunerea ofertelor, autoritatea contractantă are obligaţia de a lua în calcul şi marja de timp de 3 zile lucrătoare, necesară pentru verificarea anunţurilor de către Autoritatea Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice şi pentru transmiterea acestora către Jurnalul Oficial al Uniunii Europene de către operatorul SEAP, astfel cum este prevăzut la art. 49 alin. (2) şi (3) din ordonanţa de urgenţă.
Completare: Nu exista niciun termen in care autoritatea contractanta este obligata sa transmita spre publicare in SEAP invitatia de participare insotita de documentatia de atribuire acceptata de ANRMAP de la data acceptarii documentatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de oferta servicii in cadrul proiect posdru (partener autoritate publica) carmenbucur carmenbucur Suntem o institutie publica, partenera in cadrul unui proiect Posdru. Trebuiesc achizitionate servicii formare profesionala din anexa 2B in val>30 000 ... (vezi toată discuția)
Anunturi publicate pe seap de autoritati contractante mariusdrasovean mariusdrasovean Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, care este perioada minima legala (intre data publicarii anuntului pe SEAP si data limita de depunere a ofertelor) pentru ... (vezi toată discuția)
Taxa caiet de sarcini hihahi hihahi Cum se stabileste taxa unui caiet de sarcini? Am incercat participarea la o licitatie si mi s-a parut cam mare pretul unui caiet de sarcini si anume 200lei, si ... (vezi toată discuția)