avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... plasare cic de la un parinte la altul e posibil?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

plasare cic de la un parinte la altul e posibil?

buna ziua
am cateva intrebari
beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului din iulie 2010
problema e ca pe 20 ianuarie a.c sotul a depus divort iar pe 24 februarie a.c s-a terminat divortul
copilul a ramas la el iar eu trebuie sa platesc pensie de intretinere al copilului
ma intereseaza daca mi se poate suspenda indemizatia de crestere a copilului si daca mi se poate impune plata din urma a indemnizatiei care am incasat-o incepand cu divortul catre stat sau sot si daca i se poate acorda sotului indemnizatia de crestere a copilului
ma mai intereseaza si in ce conditii pot fi decazuta din drepturile parintesti de acum inainte avand in vedere ca o sa platesc pensia de intretinere a copilului
va multumesc
poate beneficia in ce sens sa ia ei in contunuare indemnizatia care am luat -o eu chiar daca el nu lucreaza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caderea tatalui din drepturile parintesti roxiana88 roxiana88 buna ziua, am un copil de 4 luni si nu sunt casatorita cu forme legale cu cu tatal copilului dar copilul poarta numele tatalui.am fost angajata deci primesc ... (vezi toată discuția)
Renuntare la drepturi parintesti delia.vornic delia.vornic Ca sa trec direct la subiect, situatia este urmatoarea: am divortat de fostul meu sot acum 2 ani, iar in urma divortului, copilul nostru (acum in varsta de ... (vezi toată discuția)
Divort, decadere din drepturi mama ContSters205298 ContSters205298 Mama unui copil minor de 2 ani si 8 luni paraseste domiciliul cu copilul in forta ,traumatizeaza copilul,fara acordul tatalui (spunand ca isi taie venele ... (vezi toată discuția)