avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... executare silita
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

executare silita

buna ziua. am primit o amenda cu caracter ADMINISTRATIV iar daca nu o platesc in 20 de zile scrie ca o sa fiu executat silit..Au trecut 20 de zile nu am platit-o cand vin in tara o sa o platesc. Va rog spuneti-mi.. ce se poate intampla ce inseamna defapt executarea silita? Ca daca n am bunuri o sa fac zile de inchisoare sau munca in folosul comunitatii ?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 10:08, 6 Ianuarie 2009
In prezent nu veti face inchisoare si nici munca in folosul comunitatii.
Va pot executa pe salariu.
Neplata acestei amenzi nu constituie infractiune.Veti fi executat silit (probabil pe salariu) conform Codului de procedura civila.Dar o puteti achita integral,cand va intoarceti in tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am scapat cristianovici cristianovici am fost cercetat pentru furt calificat..2 persoane..noapte.. prejudiciu 8 mii de euro ..eu avocat el medic..am scapat cu amenda de 10 milioane plus 30 de mi ... (vezi toată discuția)
Amenda penala LBeatrice LBeatrice Neplatirea amenzii penale duce la inchisoare cu executare sau poate fi si alta modalitate de a plati? (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala manu_srl manu_srl Buna, azi am luat o amenda de 10 puncte pentru ca am intrat pe interzis, nu am nimic pe numele meu. Amenda poate veni la impozitul casei? Si stiam ca in 5 ani ... (vezi toată discuția)