avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Stabilire salariu referent
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Stabilire salariu referent

Buna ziua.
As dori sa stiu cine stabileste limita minima sau maxima pt.un referent din cadrul Compartiment.de Evidenta Populatiei.
Salariul se stabileste pe baza Anexei nr II b din O.U.G nr.10/2008?
Va multumesc anticipat pt.raspuns!
Cel mai recent răspuns: cri_secret_ina , utilizator 14:05, 7 Martie 2012
In fosta HG 775/1998 erau niste reguli de stabilire a salariului intre limite, dar din moment ce aceasta a fost abrogata, va sfatuiesc sa luati de buna limita maxima, n-o sa va zica nimeni nimic.
sunteti foarte vag in detalii...explicati situatia, deoarece salarizarea functionarilor publici pe diferite grade profesionale se face in mod diferit in functie de modalitatea de ocupare...promovare in grad, promovare in clasa, recrutare etc. in general se calculeaza salariul similar cu cel al altora din institutie care au au aceeasi functie publica si grad profesional, dar care la momentul existentei treptelor de salarizare, aveau treapta 3...nu sunt prea priceputa pe partea cu Legea salarizarii 284...insa in mare cam atata am inteles si eu de la colegele mele. daca cineva stie mai bine...chiar va rog sa ma corectati
O.G. nr. 10/2008 se refera la salarizarea personalului contractual, asa ca nu i se poate acorda salariul similar de la o functie publica :)
Va multumesc pt.raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare dupa promovare IDANUT IDANUT Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in ... (vezi toată discuția)
Fostele trepte de salarizare... alina8008@yahoo.com alina8008@yahoo.com va rog sa ma ajutati cu prevederea legala potrivit căreia, promovarea în gradul profesional imediat superior celui deţinut se realizează obligatoriu în ... (vezi toată discuția)
Salariu functinar public Stefi_79 Stefi_79 Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti care este salariul de baza de la care se porneste la calcularea salariului de incadrare pt.un functionar ... (vezi toată discuția)