avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1804 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum se justifica banii predati? ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum se justifica banii predati? ...

Buna ziua,
O firma are activitate (prestari servicii) si in alta localitate fata de sediu, fara a avea punct de lucru (are luat in chirie un spatiu).
Unul dintre angajati va emite facturile si chitantele. Incasarile fie se vor depune in banca, fie se vor predate patronului,sau cuiva din firma.
In cel de-al doilea caz, cum se poate justifica acea persoana ca a predat acei bani?
Ar trebui sa ii predea cu monetar/ proces vb de predare-primire/ dispozitie de plata? Cum sa procedeze ca sa fie inregula? Se pot trimite banii si prin posta?
Ultima modificare: Marți, 6 Martie 2012
alina_f, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina Galis , Contabil 13:44, 8 Martie 2012
Va multumim! Ne-ati fost de mare ajutor.
Un 8 martie cat mai frumos, la multi ani!
Asemenea si voua!

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport zilnic casa marcat anamariacelik anamariacelik se mai intocmeste si monetar in cazul in care se scoate rapotul zilnic la casa de marcat? daca da ce lege reglementeaza acesata?#-o (vezi toată discuția)
Registru casa- plati mai mari de 5000ron ioana_22 ioana_22 Buna ziua. Am si eu o problema, nu stiu cum se inregistreaza in registrul de casa platile mai mari de 5000 Ron. Chitanta reprezinta o depunere la banca. ... (vezi toată discuția)
Chitanta sau di/dp? AncaUrda AncaUrda Care este documentul corect in baza caruia se poate face trensferul de bani intre casele diferitelor puncte de lucru ale unei societati: chitanta, dispozitia ... (vezi toată discuția)