Buna ziua, am urmatoarea problema:
Am inchiriat timp de un an o garsoniera proprietate personala unei firme cu actionariat grecesc. Ei m-au rugat si eu am acceptat sa-si faca acolo si sediul social al firmei. Acum ei au plecat brusc si din cate am inteles nu-mi va fi prea usor sa scap de respectivul sediu social. As dori sa ma ajutati cu doua informatii:
1. in acest moment ce nu pot face din cauza sediului social respectiv (pot inchiria altei firme? aceasta isi poate face acolo sediul social?)
2. ce trebuie sa fac ca sa scap de respectivul sediu social?
Cu multumiri
Bogdan
Daca doriti sa vedeti daca la o anumita adresa figureaza sau nu mai multe sedii ale unor societati, puteti sa obtineti aceasta informatie contra cost de la registrul comertului prin depunerea unei cereri de furnizare de informatii.
Daca firma nu a despus o cerere prin care sa isi schimbe sediul social de la adresa dvs. la alta adresa in mod sigur sediul social va figura la adresa dvs.
Mai puteti afla acest lucru si daca va sosesc tot felul de comunicari prin posta de la ANAF sau de alte persoane fizice si juridice.
Sediu social
just.rain
Daca o firma isi muta sediul social dintr-un birou in altul, dar la aceeasi adresa (in aceeasi cladire), trebuie facute formalitati suplimentare (hot aga), sau ... (vezi toată discuția)