avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Cu cine votati?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Cu cine votati?

Care candidat a reusit sa va trezeasca sentimentul ca nu mergeti degeaba la vot? Ce asteptari aveti de la candidatul cu pricina? Va rog sa mentionati numele candidatului, localitatea respectiv colegiul electoral in care candideaza respectivul.

Multumiri anticipate. :)
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 03:49, 4 Decembrie 2008
Nu cîştigă cel mai bun, ci acela care are un număr mai mare de voturi. Deşi, potrivit noului sistem de vot, există posibilitatea ca numărul de voturi să nu conteze în mod absolut decît dacă ele însumează peste 50%.

Vor învinge ai noştri :)

Tot ce pot spera este ca aceia care vor cîştiga alegerile să se aplece cu profesionalism asupra problemelor reale ale societăţii româneşti. Nu asupra vendetei politice, nu asupra intereselor de grup sau personale.

Îmi doresc ca aceia cate vor ajunge în Parlamentul României să nu uite cine şi pentru ce i-au trimis. Iar cei care ajung acolo pentru prima oară, să nu uite de unde au plecat.
N-am nici o idee cu cine votez.
Cu OBAMA, dar din pacate nu candideaza la mine in Colegiu.

Alberto Kurtyan
Sa votez?!?!? La noi in comuna primarul care este la PDL a impartit plicuri cu cate 50 RON la fiecare persoana. In plic era ceva de genul ca prin acceptarea sumei din plci se obliga sa voteze cu PDL. Astea se mai numesc alegeri?! Mai aud si pe la tv la realitatea de exemplu tot felul de baliverne cum ca alegerile se desfasoara corect #-o
lilicrin,
de ce nu ati predat comisiei de supraveghere un asemenea plic? De ce nu l-ati predat unui politist? Bine, intuiesc raspunsul.... De ce nu ati trimis plicul respectiv unui jurnalist, sa zicem?
Daca fiecare a acceptat plicul cum credeti ca lupta dv impotriva nedreptatii ar avea sortzi de izbanda? Dv ce ati facut “impotriva” acestui plic? In fond, oamenii puteau lua banii si sa voteze “in alb”, de exemplu...
Totusi, daca nu va puteti dovedi afirmatia nu are niciun sens sa o rostiti... (ba chiar riscati).
Eu nu am primit asemenea plic. Am vazut doar la niste vecini. Din pacate eu sunt in proces cu "stimatul" primar, nu pot sa ma duc eu cu asemenea plicuri la politia din zona. Insa am 2 plicuri si de asemenea oameni care sunt pregatiti sa declare in procesul pe care il am impotriva acestuia. Inca nu stiu cum poate fi relevant pentru cazul meu. Ma gandesc inca daca sa trimit la Parchet sau nu.

Alte discuții în legătură

Schimbarea presedintelui de asociatie tiberiu8mai tiberiu8mai La schimbarea unui presedinte de asociatie,cel nou propus voteaza pentru el ,sau asteapta rezultatul votului celorlalti proprietari pentru investirea acestuia ... (vezi toată discuția)
Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)
Frauda electorala in romania MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE La noi ca la nimeni! Nu gasesc decat o singura explicatie : ca unii oameni si-au pierdut mintile! Nimeni si nimic nu poate justifica pierderea libertatii ... (vezi toată discuția)