avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cai de atac impotriva unei hotarari irevocabile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cai de atac impotriva unei hotarari irevocabile

Bună ziua!O întrebare:am un proces verbal rutier contestat la judecătorie.
În P.V. respectiv nu-mi era trecut localitatea în care am fost oprit de Politia Rutieră şi a fost trecut greşit trecută marca masinii,tăiat şi corectat.Judecătoria Mi-a respins contestaţia ªi mi-a dat o sentinţă irevocabilă.Ce cale de atac mai există şi la ce instanţă?
Menţionez că în hotărâre există contradictoriu trecute contravenţia,odată spunând că nu am talon ,puţin mai jos pe aceeasi pagină că nu am permis de conducere.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: adyddza , utilizator 16:39, 25 Iunie 2012
Bună!Mulţumesc sfaturile,din câte am înţeles se putea în 15 zile de la comunicarea hotărârii încerca calea extraordinară de contestaţie în anulare.Eventual instanţa respingea contestaţia.
Buna ziua ASI DORI DACA PUTETI SA IMI COMUNICATI CAILE DE ATAC EXTRAORDINARE IMPOTRIVA UNEI HOTARARI JUDECATORESTI IREVOCABILE DATA DE CURTEA APEL CRAIOVA CARE DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE ESTE ABUZIVA NELEGALA NETEMEINICA SI FARA MOTIVE . MENTIONEZ CA INSTANTA DE FOND MI-A DAT DREPTATE CONFORM SENTINTEI NR.130 DIN 12.01.2012 PRONUNTATA DE TRIBUNALUL GORJ IN DOSARUL NR 10902/95/2011 : SI PARCHETUL MILITAR DE PE LANGA TRIBUNALUL MILITAR TIMISOARA UNDE AM FACUT PLANGEREA PENALA PENTRU ILEGALITATILE SI ABUZURILE IN SERVICIU COMISE MI-A DAT DREPTATE PRIN SOLUTIA PRONUNTATA IN DATA DE 11.04.2012 IN DOSARUL NR 7/751/2012. VA MULTUMESC ASTEPT UN RASPUNS.
Ultima modificare: Luni, 25 Iunie 2012
adyddza, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La cat timp dupa pronuntarea hotararii judecatoresti este obligata judecatoria sa-mi comunice hotararea? lehel_kis lehel_kis Bună!Am şi eu o întrebare:la cât timp după pronunţarea hotărârii judecătoreşti este obligată judecătoria să-mi trimită comunicarea hotărârii ... (vezi toată discuția)
Mai exista vreo cale de atac in cazul unei hotarari irevocabile? Agripinna Agripinna Buna ziua. Sunt parte intr-un proces pe litigii de munca. In prima instanta am castigat. Partea adversa a facut recurs, recurs ce s-a judecat la Curtea de Apel ... (vezi toată discuția)
Hot.irevoc. de la curtea de apel b.stefan78 b.stefan78 In cazul in care Curtea de Apel pronunta o hotarare definitiva,irevocabila ce pot sa fac in continuare?Unde pot sa ma adresez? Pot sa ma adresez la Curtea ... (vezi toată discuția)