avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Help me pls!
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Help me pls!

Buna ziua,
Sunt noua pe acest site si totodata novice in acesta meserie. Am nevoie de un sfat cu privire la o speta cu care ma confrunt si nu stiu daca procedez corect. Am preluat contabilitatea la doua firme. In urma verificarilor actelor am observat ca dna contabil din trecut a inregistrat un numar de 20 de facturi din anul trecut-2011 in mod eronat. Factura era emisa pe firma X si s-au inregistrat toate facturile pe firma Y. In aceasta situatie trebuie sa stornez toate facturile si platile de pe firma X si sa le inregistrez pe firma Y? Este gresit daca stornarea si inregistrarea in mod corect a acestor facturi din 2011 se face in anul 2012? Sau trebuie sa devalidez lunile si sa fac rectificative la declaratii, la impozit si regularizare la TVA? Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: carmen-pana , utilizator 14:49, 15 Martie 2012
carmen-pana a scris:

Sau trebuie sa devalidez lunile si sa fac rectificative la declaratii, la impozit si regularizare la TVA?



Cam asta ar fi raspunsul.:)
Spor la treaba!
Asta este raspunsul de care ma temeam. Multumesc! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare d390 antonia_m09 antonia_m09 Buna ziua, Vin cu intrebarea cum se procedeaza la o rectificare pentru declarare eronata in D390 si anume, 1. In luna iunie am o factura de achizie ... (vezi toată discuția)
Neplatitor tva emite facturi cu tva. DinuCristina DinuCristina Buna ziua Va rog respectuos sa ma ajutati in urmatoarea problema extrem de complicata . Ce trebuie facut pentru a indrepta greselile facute la o ... (vezi toată discuția)
Reevaluare anuala auto denisa2011 denisa2011 buna ziua, am preluat o sc care in 2011 a achizitionat o masina in leasing; anul trecut dna nu a facut reevaluarea la 31.12.2011, si nici facturile nu au ... (vezi toată discuția)