avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general transfer mijloc fix la obiecte de inventar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

transfer mijloc fix la obiecte de inventar

Buna ziua,
Am si eu o intrebare: Cum pot sa scot acum din evidenta cateva mijloace fixe cu valoare de intrare sub 1800 lei (majoritatea chiar sub 1500 lei ca mijl.fixe sunt de prin 2003, deci calsificate dupa legea veche) si sa le trec la obiecte de inventar. Aceste mijloace nu sunt amortizate integral.La data intrarii in vigoare a HG105/2007 nu am procedat la trecerea pe cheltuieli a val. neamortizate si au ramas in categoria MF. Pot sa fac aceasta trecere in cursul anului? Ce documente ar trebui sa intocmesc? In contabilitate ce note contabile trebuie intocmite?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Amortizare completa-cum procedez iuli-ana iuli-ana daca am un mijloc fix complet amortizat trebuie sa fac inregistrarea 2813=2133,de exemplu? (asa am invatat la facultate) si il pastrez in registrul de mijloace ... (vezi toată discuția)
Mijloace fixe LAZAROVICI ALINA LAZAROVICI ALINA Buna ziua, am nevoie si eu de o lamurire cu privire la mijloacele fixe care acum 4 ani erau considerate mijlace fixe avand o valoare de peste 1500, insa in ... (vezi toată discuția)
Valoarea minima a mijloacelor fixe jevelson jevelson Cautam astazi ceva pe net si din greseala am dat de un act normativ publicat pe 12.02.2007 prin care se spunea ca valoarea minima la mijloace fixe este de ... (vezi toată discuția)