avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general dividende
Discuție deschisă în Contabilitate în general

dividende

Buna ziua
O societate are profit la 2011 - 200000 - cat poate sa consituie dividende din aceasta suma?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: aura.radulescu , utilizator 18:08, 2 Aprilie 2012
Asa este, societatea functioneaza de cativa ani, nu a fost pe pierdere, rez legala a fost consituita si in acest an nu mai are nici investitii de facut.
Multumesc pt lamuriri
Am o societate in dizolvare, se vor plati dividende ( profitul 2011- chelt. legate de dizolvare 2012) la asociati in 2012. Intrebarea este daca pers. fizice respective vor trebui sa depuna anul viitor o declaratie de venit referitor la dividendele primite in acest an. Cred ca firma nu va mai putea depune decl. 205 anul viitor, ea fiind radiata pana atunci. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere contabila microintreprindere simina_anca simina_anca Pana in 2009 societatea a fost platitoate de impozit microintreprindere, in 2010 platitoare de impozit pe profit, in 2011 din nou microintreprindere. In 2009 ... (vezi toată discuția)
Dividende BICOS BICOS Pot repartiza acum, la iulie 2012, pe dividende ,o suma din rezerve?profitul anului 2011 l-am repartizat pe rezerve.Va rog , daca se poate sa-mi spuneti care ... (vezi toată discuția)
Distributie dividente Emiliap Emiliap Daca AGA a unui SRL hotaraste cu ocazia aprobarii bilantului in Martie distribuirea profitului anului precedent in procent de 40 %, restul de 60 % ramane ... (vezi toată discuția)