avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN productie si desfacere patiserie
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN productie si desfacere patiserie

Bine v-am regasit!
Cine poate sa ma ajute, in sensul de a-mi preciza ce cod CAEN este necesr pt desfasurarea activitatii de productie patiserie si de comercializare a acestor produse.
Este diferit codul daca vanzarea se face la un ,,ghiseu", la geam spre trotuar sau daca clientii servesc la masa? presupun ca DA! Care sunt variantele? (am gasit opinii contradictorii si de aceea insist)
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 18:26, 17 Martie 2012
1.1071 pentru productie.
2.4724 comert.
Pentru servire la masa ar putea merge 5610 restaurant dar mi se pare cam deplasat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Același cod caen - taxa de autorizare diferita la primarie Misha73 Misha73 Buna ziua Va rog, daca ma poate ajuta si lamuri cineva, aștept răspunsul dumneavoastră! Intenționez si ma chinui de ceva vreme sa deschid o cantina, gen ... (vezi toată discuția)
Cod(uri) caen pentru fast-food sau clatitarie? ElenaComanescu ElenaComanescu Buna ziua, Doresc sa imi deschid o intreprindere mica care sa se axeze pe producerea si comercializarea clatitelor dar la acestea sa pot vinde si un suc, o ... (vezi toată discuția)
Cod caen produse de patiserie, cafea cristina.00 cristina.00 As dori sa imi dechid un chiosc in care sa vand produse de patiserie, cafea, sucuri, inghetata. ...imi poate spune cineva in ce cod (coduri)caen ma ... (vezi toată discuția)