avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plati compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plati compensatorii

Buna ziua ,
Ma numesc Ionel , sunt pensionar militar pe caz de boala si la trecerea in rezerva in luna ianuarie 2011 , am beneficiat in baza art. 20 , alin. 1 , anexa VII , din Legea 284 / 2010 , de ajutoare la trecerea in rezerva , ajutoare calculate avand ca baza de calcul , salariul la data schimbarii pozitiei de activitate (respectiv salariul din luna decembrie 2010 - micsorat cu 25 % fata de cel din iunie 2010 - ), exact asa cum prevede legea . Intrebarea mea este , daca , as putea cere in instanta calculul ajutoarelor avand ca baza de calcul salariul din iunie 2010 inainte sa fie micsorat cu 25 % , tanand cont de cate controverse s-au iscat pe marginea legalitatii acestei legi de micsorare a salariului bugetarilor . Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: MILITAR , utilizator 19:54, 19 Martie 2012
Domnule consilier , va multumesc din suflet si va doresc succes in activitatea dumneavoastra .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O interpretare va rog....... ionii ionii Ce se intelege prin:\"Dacã prin reglementãri anterioare au fost prevãzute drepturi mai mari pentru salariaţi , se vor aplica aceste ... (vezi toată discuția)
Hotararea prin care se solutioneaza planegerea impotriva rezolutiilor cf lefii 202/2010 nu este definitiva Micaly Micaly Art 20 Constitutie Tratatele internationale privind drepturile omului (1) [b]Dispozitiile constitutionale[/b] privind drepturile si libertatile ... (vezi toată discuția)
Declaratia universala a drepturilor omului - 10 decembrie 1948 ContSters22713 ContSters22713 Azi se implinesc 63 de ani (10 Decembrie 1948) de cand Adunarea Generala a O.N.U. a adoptat si proclamat Declaratia Universala a Drepturilor Omului. In lumina ... (vezi toată discuția)