avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate VACCINURILE - CAT SUNT DE OBLIGATORII ?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

VACCINURILE - CAT SUNT DE OBLIGATORII ?

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu un sfat vis-a-vis de urmatoarea chestiune: in ce Lege, Ordonanta, etc. scrie ca este obligatoriu sa faci vaccinurile copiilor? Eu si sotul nu dorim ca baietelul nostru in varsta de 4 ani sa mai fie vaccinat. Motivele nu conteaza ... si nici nu consider ca ar trebui sa ne justificam fata de nimeni pentru aceasta alegere ! Asa cum consideram ca nu este bine sa mancam junk-food si sa bem Coca Cola si alte bauturi pline de E-uri, tot asa consideram ca nu este bine ca aceste vaccinuri asa zis obligatorii sa fie administrate copilulului noastru ! Sa presupunem ca maine doresc sa imi inscriu copilul la scoala si nu aduc dovada vaccinarii iar cine primeste dosarul de inscriere ma anunta sec faptul ca cel mic nu va fi primit fiindca nu este vaccinat ! Cum procedam noi, ca parinti, pt.a reusi sa inscriem copilul la scoala? Ce fel de declaratie trebuie sa dam, ce fel de actiune trebuie sa face in instanta, fiindca cel mai probabil la asta se va ajunge ... Cu stima, o mamica
Ultima modificare: Luni, 19 Martie 2012
actb, utilizator
Cel mai recent răspuns: actb , utilizator 11:05, 19 Martie 2012
Mai mult decat se poate citi la acest link nu cred ca va poate spune cineva:

www.avocatnet.ro/content/for...

In discutia respectiva gasiti de asemenea trimitere la un topic foarte interesant.
Va multumesc. Sa aveti o zi excelenta !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz vaccinare, consecinte legale mary5000 mary5000 Care este contraventia in caz ca nu fac vaccinul obligatoriu BCG antituberculoza? (vezi toată discuția)
Cum pot ataca o eventuala lege a vaccinarii? SimonaAn25 SimonaAn25 Avand in vedere faptul ca actualul proiect de lege privind vaccinarea incalca multe drepturi si libertati, incalcand si constitutia României, ce actiuni ... (vezi toată discuția)
Vaccin contra cancer col uterin! irastoica irastoica Buna ziua! Ni se pun in fata niste hartii,in care este scris....bla bla subsembanul cutare refuz sa vaccinez copilele ... si pe urma imi spune ca s-a facut ... (vezi toată discuția)