vasile florin a scris:
Buna,
Vreau sa ma ajutati va rog...o persoana pretinde ca mi-a dat o suma consistenta de bani in anul 2010,ca are extrase bancare...martori inventati..ma rog si ma cheama in instanta sa ma judec pentru inselaciune.
Este posibil asa ceva? Chiar nu au unele persoane rusine??? Am stat impreuna cu aceasta cam 1 an jumate...prieteni,dar acum vazand ca m-a pierdut probabil...invoca o datorie din 2010 pe care sincer sa fiu..nu mi-a dat-o.
Spune ca are extrase bancare ale sumei..ma rog.
Ce este de facut in acest caz? Domnul politai ma cheama la dansul si-mi spune sa-i dau fetii banii ca am inselat-o...ca are deja martori,extrase,etc.
Daca asa merge in romania...atunci o sa ma gandesc tare de tot sa-mi construiesc propria afacere,punand in capul celor ce-mi vin mie in minte sume de bani...cu martori si extrase din banci...slava cerului am si eu.
Multumesc pentru sfaturi.
Ar fi util de precizat ce intelege userul prin instanta.
El sustine ca il cheama politistul.
Daca depune plangere impotriva politistului nu il poate ajuta decat daca se va dovedi ca politistul este vinovat.
Cel mai simplu este sa mearga insotit de avocat pentru a intelege exact despre ce este vorba, daca este sau nu vorba de savarsirea unei infractiuni.
Exista multe persoane care jura ca sunt nevinovate pentru simplul motiv ca nu inteleg legea penala.
Faptul ca respectivele persoane nu inteleg legea penala nu ii exonereaza insa de raspunderea penala.