Am cativa colegi care, desi au adus diplome de specializare (licenta in inginerie, economie etc), specializari conform postului de munca, si le-au predat inspectorului de personal, acestea nu au fost trecute in cartea de munca! Spre exemplu, un coleg a depus diploma licenta inginer si, s-a trezit dupa mai bine de 6 luni ca nu i-a fost schimbata incadrarea. I s-a comunicat ca, trebuia sa faca o cerere prin care sa-i solicite dlui director schimbarea incadrarii si sa ataseze copia la aceasta cerere. Directorul trebuia sa isi dea aprobarea si abia apoi inspectorul de personal opera modificarea.
La noi s-a format de curand sindicatul ce va realiza CCM la nivel de unitate iar eu fac parte din acest sindicat. Va rog sa-mi spuneti care este de fapt, procedura legala de schimbare a incadrarii.
Sincera sa fiu fisa postului mi-a fost modificata de la data angajarii si pana in prezent cand mi-au fost introduse sarcinile privind depart de resurse umane.Sa inteleg ca pot fi numita manager resurse umane fara diploma de absolvire a vreunui curs?:D doar cu act aditional la contractul de munca?