avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificarea functiei in cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificarea functiei in cartea de munca

Buna ziua,

Am cativa colegi care, desi au adus diplome de specializare (licenta in inginerie, economie etc), specializari conform postului de munca, si le-au predat inspectorului de personal, acestea nu au fost trecute in cartea de munca! Spre exemplu, un coleg a depus diploma licenta inginer si, s-a trezit dupa mai bine de 6 luni ca nu i-a fost schimbata incadrarea. I s-a comunicat ca, trebuia sa faca o cerere prin care sa-i solicite dlui director schimbarea incadrarii si sa ataseze copia la aceasta cerere. Directorul trebuia sa isi dea aprobarea si abia apoi inspectorul de personal opera modificarea.
La noi s-a format de curand sindicatul ce va realiza CCM la nivel de unitate iar eu fac parte din acest sindicat. Va rog sa-mi spuneti care este de fapt, procedura legala de schimbare a incadrarii.

Multumiri
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 21:07, 16 Iulie 2009
Poate fi numita manager resurse umane ... :)
freeelis a scris:

Poate fi numita manager resurse umane ... :)


Nu trebuie sa aiba alte persoane in subordine, doar ea singura si poate fi MRU.
De ce, nu ? ... nu cred ca exista vreo interdictie in acest sens.
Nu exista interdictii, fiecare angajator isi face organigrama asa cum crede de cuviinta.
N-ati mai vazut unitati cu mai multi sefi dacet subalterni?
Sincera sa fiu fisa postului mi-a fost modificata de la data angajarii si pana in prezent cand mi-au fost introduse sarcinile privind depart de resurse umane.Sa inteleg ca pot fi numita manager resurse umane fara diploma de absolvire a vreunui curs?:D doar cu act aditional la contractul de munca?

Alte discuții în legătură

Functii cu studii medii si superioare piticul piticul sunt incadrata pe un post de referent/inspector resurse umane 342304 cu studii medii. am absolvit studiile superioare in domeniu cu diploma de licenta .As vrea ... (vezi toată discuția)
Pasii pt a deveni manager resurse umane OANA GORAN OANA GORAN sa presupunem ca persoana X are facultate terminata, licentiata, master in dreptul muncii si securitatii sociale si diploma de inspector resurse ... (vezi toată discuția)
Functie inspector resurse umane Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua, am o intrebare: ca sa pot fi inspector resurse umane trebuie neaparat sa am cursul de calificare de inspector?Mentionez ca am facultate si Masterat ... (vezi toată discuția)