avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... contract de participatiune
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

contract de participatiune

buna seara ,
as vrea sa stiu daca se poate face un contract de participatiune intre persoane fizice pentru teren agricol si ce implica acest lucru
as vrea a mai stiu pentru arendare ce e intampla cu productie, cum se factureaza ?
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 22:16, 25 Martie 2012
La contract de asociere cu participare la profit va referiti?
In ceea ce priveste arendarea bunurilor, inclusiv a terenurilor agricole, incepand cu 01.10.2011 este reglementata de Legea 287/2009 Codul Civil nou, art. 1836 si urmatoarele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de arenda ralf84 ralf84 Buna ziua, Am si eu o problema.. exista cumva vreun contract asemanator celui de arenda? M-ar interesa sa inchei un contract gen arenda pentru un teren ... (vezi toată discuția)
Arendare emilraile@yahoo.com emilraile@yahoo.com Pot arendă un teren intravilan cu construcție pe el? Multumesc (vezi toată discuția)
Contract de arenda sau contract de comodat - tractoare si masini agricole gatanmarius gatanmarius Buna seara! Am infiintat o societate(SRL) cu principalul domeniu de activitate clasa caen 0111(Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si ... (vezi toată discuția)