avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA DECONT 300 ,301
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

DECONT 300 ,301

Va rog frumos ajutati-ma ,am avut in februarie 2012 achizitii intracomunitare furnizorul este inregistrat in scopuri de tva deci pt aceasta achizitie se aplica taxarea inversa , in decontul 300 complectez baza de impozitare fara tva aferenta ?
intocmesc decontul 301 unde trec baza de impozitare si tva aferent ? complectez decl 390? va rog mult sfatuiti-ma,multumesc mult
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 22:28, 22 Martie 2012
sunteti platitor de tva inscris in ROI?
da sintem platitori de tva in RO am depus la finante decl care face referire la achizitii intracomunitare.
inscrieti baza si tva in decont la rd.5, 5.1 si 18, 18.1 si completati decl. 390.
301 nu depuneti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionez pentru prima data marfa din exterior marymary marymary -sunt srl platitor de tva, inregistrat in ROI -achizitionez pentru prima data marfa din exterior, din ungaria(cartuse de toner) de la un furnizor care isi ... (vezi toată discuția)
Cod tva invalid si achizitie intracomunitara stematud stematud Buna ziua, As dori sa aflu ce obligatii are privitor la TVA o societate care a primit factura de achizitii intracomunitare dar nu s-a inregistrat inca in ... (vezi toată discuția)
Decl. 394 Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, In decl. 394 trebuie trecuta achizitie intracomunitara de servicii publicitate Google Adwords pe care o declar in decl. 390Vies? Sau se trece ... (vezi toată discuția)