avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general BILANT 31.12.2011
Discuție deschisă în Contabilitate în general

BILANT 31.12.2011

Concret de ce anume trebuie sa fie insotit bilantul?
ca sa folosesti semnatura electronica , cine trebuie sa o detina, contabilul sau societatea care depune bilantul?
Cel mai recent răspuns: camicami , utilizator 01:46, 31 Martie 2012
da, daca atasati arhiva zip, cu notele explicative, raportul administratorului(asociatului unic),hotarare AGA, decaratia administratorului, etc. care sa nu depaseasca marimea precizata pe Anaf.
Iti va fi de ajutor studierea Ordinului MFP nr. 52/2012 din 16 ianuarie 2012 privind principalele aspecte legate de intocmirea si depunerea situatiilor financiare anuale si a raportarilor anuale la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice
– Publicat in Monitorul Oficial nr. 46 din 19 ianuarie 2012
La bilantul simplificat sunt necesare aceleasi anexe ?
pt bilantul simplificat nu sunt necesare anexele
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Depunere bilant on-line claudiaP claudiaP Buna dimineata, Spuneti-mi va rog pentru depunerea bilantului on -line anexele mele sunt intocmite in word. Acestea trebuiesc semnate de catre administrator ... (vezi toată discuția)
Bilant on line George Moraru George Moraru Am inteles ca se pot depune bilanturi on-line cu semnatura digitala. Dar notele si alte declaratii se depun in format zip nu mai mare de 10 MB. A aflat cineva ... (vezi toată discuția)
Bilant 2011 ion g ion g pentru a transmite bilantul online trebuie scanat si bilantul sau numai anexele? daca numai anexele atunci nu avem semnatura la intocmit. in situatia in care ... (vezi toată discuția)