avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... cazierul se elibereaza doar unde ai domiciliul?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

cazierul se elibereaza doar unde ai domiciliul?

Daca am buletin de Neamt ca flotantul pe adresa din Satu Mare e expirat trebuie sa merg in Neamt pentru cazier sau exista posibilitatea sa il pot elibera de aici din Satu Mare?Am nevoie de el urgent!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:29, 28 Martie 2012
se poate elibera si de politia domiciliului flotant pe baza cereri ce o complectati ,cerer tip.,mergeti la politie.
Daca viza de resedinta este expirata, nu vi se va elibera cazierul decat in localitatea de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare cazier lunajoy lunajoy nu sunt din bucuresti.exista posibiliatea sa-mi pot ridica de aici cazierul?mentionez ca mi-a expirat viza de flotant daca aceasta ar fi avut vreun rol ... (vezi toată discuția)
Eliberare cazier judiciar AnittaClaudia AnittaClaudia Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii pentru eliberarea cazierului judiciar in situatia in care fac cerere de eliberare a lui intr-un alt oras fata de ... (vezi toată discuția)
Cazier haller haller buna ziua! Daca am domiciliul in jud. Olt, pot obtine cazierul si de la Politia Mun Bucuresti ? Exista vreo sectie speciala sau de la oricare? Se plateste vreo ... (vezi toată discuția)