Buna ziua,
Imi cer scuze in primul rand daca nu este topicul unde trebuie sa postez aceste intrebari.
Stau la curte si avand in vedere ca a venit "vara" in weekenduri ma fac cate un gratar cu amicii, pana acum nu am avut probleme insa unul din vecini care nu ma are la inima incearca sa imi faca probleme cu orice ocazie o are.
Ultima gaselnita este faptul ca fumul de la gratarul pe care il fac in curte il deranjeaza si m-a amenintat ca imi va face plangere la politie sau mai rau ma va da in judecata.
As dori sa stiu daca exista o lege care sa ma apere sau sa ma invinovateasca tinand cont ca nu sunt singurul care face ocazional cate un gratar in curtea personala.
Alta intrebare ar fi daca exista autorizatie pentru asa ceva si daca da cum as putea sa o obtin pentru a nu avea probleme ulterior.
Razvanbobe
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Dominilor, nesimtitii exista de cand lumea. Reclamatie la politie si gata.
Cat de magar poti fi sa iti afumi vecinii si sa spui ca ai dreptul asta pentru ca faci fum pe proprietatea personala...
Nu, ca polițiști sunt imbecili, ca sa dea amenda pentru toate ineptiile...
Vorbiti dvs cu fumul și cu vântul să nu se mai ducă la vecin.
Care ar fi contraventia? E o activitate in aer liber.
Se duce fumul la vecin, bate un vânt și trece.
E ca si cum ai chema poliția cand cineva fumează lângă tine.
Pentru user: nu aveti nevoie de nicio autorizație. Grătarul e un bun mobil, mutati-l unde vreti.
De dumneavoastra, Raluca, spuneti asa: atata vreme cat legea nu o interzice, suntem liberi sa facem mama si tata fumului pe proprietate, chiar daca asta este de natura sa deranjeze si chiar sa aduca prejudicii sanatatii vecinilor (prin inhalarea monoxidului de carbon). Eu constat limitarile dumneavoastra morale, cel putin.
Gratar la bloc
dragodado
buna ziua. stau intr_un bloc care la parter are apartamente cu mici curti in care proprietarii mai nou fac gratar aproape in fiecare seara creand disconfort ... (vezi toată discuția)
Gratar
tescan elena
Buna ziua,
locuiesc intr-un cartier rezidential la parterul unui bloc. Am cumparat apartamentul impreuna cu o gradina de cca 80 de metrii patrati cu latime de ... (vezi toată discuția)