avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1264 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Penalizari la un contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Penalizari la un contract

Buna seara,
Sunt interesata sa stiu daca in Romania exista vreo lege care reglementeaza penalizarile pentru neplata la termen in cadrul unui contract ( in cazul meu unul de studii ).

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 10:24, 20 Aprilie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
@boldealex: corect, este la latitudinea partilor sa incheie contractul, sa il modifice pe parcursul derularii lui. :coffee:
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 469/2002 ??? Maxtor_17 Maxtor_17 Mi-a ramas de platit din 2007 un impozit pe teren in valoare de 200 ron si in contract apar penalitati de intarziere de 5%/zi si acuma am de platit 3600 ron ... (vezi toată discuția)
Penalitati mai mari decat factura elenalu elenalu Poate o institutie publica sa-mi calculeze penalitati care depasesc factura? (vezi toată discuția)
Formula calcul penalitati de intarziere Ana Popescu Ana Popescu ma poate ajuta cineva cu formulele dupa care se calculeaza penalitatile de intarziere la o datorie datand din anul 2009? Spre exemplu, factura este emisa la ... (vezi toată discuția)