Daniela Bolog 
	    	Consultant credite si finantari

Daniela Bolog 
	    	Consultant credite si finantari	    

Daniela Bolog, Consultant credite si finantari
 Daniela Bolog, Consultant credite si finantari 	
			 Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 ittisottis	                   

BUNA ZIUA,
Am implinit 57 de ani in 06. februarie 2012. Lucrez in invatamant, am o vechime de 37 de ani . Ma pot pensiona anticipat ,cand am 38 de ani de ... (vezi toată discuția)
	                    ittisottis	                   

BUNA ZIUA,
Am implinit 57 de ani in 06. februarie 2012. Lucrez in invatamant, am o vechime de 37 de ani . Ma pot pensiona anticipat ,cand am 38 de ani de ... (vezi toată discuția)

casandram	                   

mama mea are 55ani si 35ani de vechime .Este nascuta in 1957 intrebarea mea este la ce virsta poate iesi la pensie anticipata s-au de drept (vezi toată discuția)
	                    casandram	                   

mama mea are 55ani si 35ani de vechime .Este nascuta in 1957 intrebarea mea este la ce virsta poate iesi la pensie anticipata s-au de drept (vezi toată discuția)

ionescuandreea	                   

buna ziua ,am 56 de ani sunt nascuta pe 14/04/1957 sunt de sex feminin si am o vechime in munca de 30 de ani si 10 luni as dori sa stiu daca pot iesi la pensie ... (vezi toată discuția)
	                    ionescuandreea	                   

buna ziua ,am 56 de ani sunt nascuta pe 14/04/1957 sunt de sex feminin si am o vechime in munca de 30 de ani si 10 luni as dori sa stiu daca pot iesi la pensie ... (vezi toată discuția)